In verband met Sabbat is tijdens het evenement KunstOer de Synagoge niet op zaterdag te bezoeken. De bronzen beelden van de Joodse kunstenares Hanna Oren Huppert zijn zaterdag wel te zien in de tuin van de Synagoge vanaf 13.00 uur.
Op 1e en 2e Pinksterdag is de synagoge open van 11.00 tot 17.00 uur.

“Wat is het toch een unieke combinatie: Kunst, Erfgoed en de Natuur. Dat wordt genieten tijdens de Pinksterdagen in Winterswijk. Op 11 bijzondere locaties (Gemeentelijke en Rijksmonumenten) kunt u vele soorten van beeldende kunst en vormgeving bekijken. Naast schilderijen, foto’s en textielkunst zijn er beelden en objecten van hout, brons, keramiek en steen te bewonderen. De Gemeentelijke- en Rijksmonumenten tonen hun geschiedenissen van buiten en/of binnen en vormen met de kunst een verrassende eenheid”

De deelnemende kunstenaars zijn: Irma Frijlink, Maarten Ceulemans, Chrystl Rijkeboer,
Louise te Poele, Jacomijn Steen, Trude Obbink, Bernadette Stokwielder, Hanna Ohren, Henk Welling en Thea Zweerink.

De deelnemende locaties zijn: Het Raadhuis, Theekoepel, Synagoge, Baarhuisje, Timmerwerkplaats Wamelink, Vardink, Boerderij Lemkamp, Landgoed Sellink, Erve Brookert,
Jacobskerk en Museum Villa Mondriaan

In Museum Villa Mondriaan is de expositie Face Off! te bezoeken tegen een gereduceerde toegangsprijs van € 7,00

Meer info over live muziek op de diverse locaties vind u in het kunstboekje dat u krijgt bij de toegangskaart (1 boekje per paar).

Hieronder ziet u enkele locaties en werk van de kunstenaars die meewerken aan
KunstOer 2019


Wilt u iemand attent maken op dit evenement? Dat kan!
Hieronder ziet u: Deel dit. Klik op uw keuze van delen en de link naar dit artikel word doorgestuurd of op naar uw Facebookpagina gedeeld. 

Deel dit: